Poradna - Rakovina kůže

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Znaménko?!

Dobrý den, potřebuju se s vámi poradit. Mám přítelkyni, které jsem našel malou černou pihu za krkem dost zvláštního tvaru. Nechala se vyšetřit přístrojem typu - rentgen, nebo nějakým skopem, kdy se zjišťuje jak by to znaménko vypadalo za pár let. Objevily se na krku melanomy. Okamžitě si to nechala jít chirurgicky odstanit. Jenže přišly výsledky z histologie že nález je aktivní. Tzn, že pokud by si ho nechala na těle, vyvinula by se z toho rakovina :-( Ale už ho má pryč a za necelý měsíc jde opět na operaci na odstranění jakéhosi lemu ( 2cm od býv.pihy na řez a opět to pujde na histologii. Čili kromě plné podpory z mojí strany a rodiny, neplašíme,ale co můžeme čekat? A hlavně co pro ni můžu udělat - nějaký vitamíny na beta karoten, nebo nějaký profi vyšetření?? Nechci o ni přijít, poraďte mi prosím. Díky Radek

Odpovědi na otázku